Dojo wins Best Workplace Fit Out at the BCO Awards!

It was great to celebrate this special moment.

What a win! Dojo wins Best Workplace Fit Out at the BCO Awards! Our thanks go to the judges, our collaborators BDG Architecture +  Design and the entire Tollgard team – having worked together to create a hybrid space that connected the essence of home with the functionality of the office.

About Dojo Offices

A truly flexible workplace, the Dojo offices connect the essence of home with the functionality of the office. Situated in London’s Brunel Building, the founders expressed that they wanted the best of both worlds – a flexible, professional workspace that reflected the start-up spirit of the business. With no room for cute, this was a project rooted in balancing structure with chaos.

We were honoured to collaborate with workplace and office design specialists, BDG architecture + design to create this hybrid space which met our clients’ need for spaces for casual collisions and cross-functional working. With 3000 sqm. across two floors, there are several places for people to come together – including open meeting tables, booth seating and meeting rooms – as well as a central hub that acts as the epicentre of the two floors.

The results speak for themselves, an innovative workplace that feels effortlessly modern and most importantly, works for its people.